keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

ViisauttaMeidän Lilli se vasta viisas on, itse meinasin olla tyhmä enka tajuta...

Odotettu hetki vihdoin koitti kun päästiin jäitä pitkin mökille yöpymään. Parin kilometrin matka potkuroitiin ja Lilli reippaasti kipitti koko matkan.
Mökillä sai ottaa pihapiiriin haltuun kaikessa rauhassa, ensin piti tarkkaan seurata Pasin touhuja ja mennä perässä. Pikkuhiljaa löytyi omat hommat ja malttoi portailla istuen katsella rauhassa maailman menoa. Pasilla on hyvä apulainen päivystytehtävissä.

Iltaretkelle norppatutkimusten pariin lähtiessä piti jo Pikku-Tassu jättää nukkumaan mökkiin, ei neitonen päivän mittaan lepäillyt.
Huh. Energinen mimmi. Joo, ja oikein hyvä ruokahalu! Mökin alta löytyi joku pääkallo ja luita, niistäpä riitti iloa ja purtavaa.

Sarjassamme kuinka opetetaan koiralle... tällä kertaa opetamme pelastusliivien käytön. Toimitaan seuraavasti: otetaan pentu, puetaan sille pelastusliivit ja lähdetään liikkeelle.

Se viisaus! siis asuu Lillissä, koska Lilli osaa itse pyytää repun kyytiin!
Tässä tapauksessa jäätä pitkin kotimatkalla potkutellessa Lilli hypähteli potkurin istuimella olevaa reppua vasten, kunnes tajusin, se oikeasti halusi kyytiin.
Nappasin sen reppuun ja matka jatkui, toinen siinä tyytyväisenä notkahteli potkujen tahtiin ja kun määränpää lähestyi niin hyppäsi vaan vauhdissa pois kyydistä ja kipitteli määränpäätä kohti.

Oi, se varmaan kuvitteli olevansa oikea porokoira oikean kelkan kyydissä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti