tiistai 11. toukokuuta 2010

Lomalle


Vielä päivä töitä, sitten päästään lomalle. Lilli on ollut ahkerasti töissä. Illat on nyt mennyt kaikissa tärkeissä kevättouhuissa, vesillä siis ja kalahommissa. Touhua on tässä monenlaista.
Lillillä on mökin pihassa käpyfarmi ja se jaksaa leikkiä jollain kurppanalla kävyllä vaikka kuinka kauan. Kivat meille, saadaan Pasin kanssa olla rauhassa.
Veneeseen Lilli tottui heti, tietysti. (Naapurin rouva sanoi että Lilli muistuttaa saukkoa, kun kiemureteli siinä maassa hänen edessään.)
Vielä en uskalla antaa Lilli itse valita paikkaansa, tahtoisi aina tähystyspaikalle.
Tarpeeksi väsyneenä malttaa sitten kiepittää itsensä veneen pohjalle.Lilli taitaa saada myös pari topakkaa tätiä opettamaan tyttökoirien juttuja ettei ihan äijäänny vaan Pasin kanssa puuhastellessa.

2 kommenttia:

  1. Lillissä yhdistyy koko luomakunnan eläimet :) Aikas ovelan värinen on ja saas nähdä millainen isona. Vaan sitähän se elämäkin on. Värit vaihtelee. Lillille PAAALJON rapsutuksia. On se vain niin suloinen. .)

    VastaaPoista
  2. Tädit on nyt pakanneet ja huomenna päästään tarkastamaan Lillin söpöysaste! Eihän tätä kuvasaastetta enää kestää Erkkikään!

    VastaaPoista