tiistai 2. elokuuta 2011

Ruoka

Retkiruoka, miten se voikin olla niin hyvää.



Se maistuu aina niin paljon paremmalta kuin mikään kotona.


Halloumjuustoa, riisihässäkkää ja chilikastiketta.




Kyökki muuttuu alituiseen.


Harjusta hiilloksella.





Porkkanasosekeitto runsaalla valkosipulilla ja fetalla katosi lautaselta jo ennen kameran räpsäytystä.


Itsepyydetty taimen, kanttarellimuussi sekä järvessä viilennetty viini - sekin menettelee.


Tikkuleipää valkosipulisattumilla.
"Tikkuleipä ilman valuvaa voita on teeskentelyä"


Inarileivos by Maria.
Maku jää kieleen.

6 kommenttia:

  1. Tämmöiset tekstitykset pitäisi kieltää... tai ainakin varoittaa nälkäisijä lukijoita ennakkoon!

    VastaaPoista
  2. Voi miten levollinen ja onnellinen tunnelma teidän reissulla :) Mitä muuta puuhasitte kuin soutelitte ja söitte :D

    Tuire

    VastaaPoista
  3. Tuire - ne myös kalasti ja söi kalaa :).

    VastaaPoista
  4. Me kalastettiin, juteltiin ihan vähän, tuijotettiin paljon(!), nukuttiin hyvin, uitiin, hillastettiin, huokailtiin, sulatettiin ruokaa.. ;-)

    VastaaPoista
  5. Ja entäs koiran hoito, siinä sitä aikaa tuhraantuikin.

    VastaaPoista