lauantai 14. tammikuuta 2012

Telkun töllöttämisen edut

On nyt ilmiselvästi todistettu että pitkäaikainen tv:n katselu vaikuttaa ihmisen psyykkiseen tilaan. Sohvalla lököttäessä ajatukset lisääntyvät ja pyrkivät muuttumaan toiminnaksi. Niin maistuvan makoisan herkulliseksi toiminnaksi! Neljän tähden illallinen, olkaa hyvä!

Italialainen antipastosalaatti
Pinaatti-kasvis lasagne

Raparperi-tuorejuustopiirakka vaniljavaahdolla
Viinit, valkoinen Sunrise, punainen Plan B sekä Taylors port.
Meidän neljän tähden illalliset kokoaa yhteen porukan joka ei muuten kokoontuisi yhteen. Menemme jo toista kierrosta ja tästä on tullut huikean hauskaa. Emme kerro toisille etukäteen mitä on tarjolla. Yllätys kruunaa illan ja tarjoaa tilaisuuden rohkeasti tarttua uusiin makuelämyksiin. P
aineita ei kukaan ota kokkauksista vaan jokainen tekee erilaisia itsestään hyvältä tuntuvia tarjottavia.

4 kommenttia:

 1. Ai ei oo paineita! Ihan hirveä paniikki, että mitä voisi tehdä!! Jo monta viikkoo oon selannu ruokakirjoja ja -blogeja... Vaikeeta. Hirveen vaikeeta.

  VastaaPoista
 2. ..ja hirvee nälkäkin tulee samalla.

  VastaaPoista
 3. Onkohan tuo ollenkaan edes laillista, tuommoinen herkuttelu, ilonpito ja naurunräime ilman mitään paineita? Ja että toinen kierros menossa, vaikuttaa siltä että tuo laittomuus on mennyt kohtuuttomaksi ja aiheuttanut riippuvuutta. Ei hyvät ihmiset ei.
  *tähän sellainen kateudesta siniharmaa naama tärkeännyrpeällä ilmeellä*

  VastaaPoista
 4. Ihme rivitys, ei toimi ollenkaan niinkun pitäs...

  NO, ei paineita siitäkään!


  Maria... kyllä tästä pian varmaan täytyy tehdä kaupunkien välinen versio, kun tuolla Tampereeenkin suunnalla suu napsaa :o)

  VastaaPoista