tiistai 13. lokakuuta 2015

Henkilökohtaisesta terveydenhoidosta
Toteutin eilen lääkärin ohjeita.


"Työtä seuraa lepo. Mutta jotta meillä olisi tästä odotettu hyöty ja jotta uudistunein voimin voisimme palata työhömme jälleen, on lepokin järjestettävä järkevästi."

"Mutta se, joka halajaa lepoa ja rauhaa, hän valitkoon tarkoin sellaisen olopaikan, missä ei ole paljon ja meluavia ihmisiä, ei kirkuvia ja levottomia lapsia ja missä ei tarvitse ottaa vastaan vieraita ja vieraissa käydä."
"Se, joka vuosittain voi viettää jonkin aikaa maa-elämän hiljaisuudessa ja niin lähellä luontoa kuin suinkin, hän on oleskellessaan ulkona paljaan taivaan alla auringossa ja raittiissa ilmassa, tutkiessaan kukkien ja kasvien orastamista ja kukoistamista ja eläinten pienimpiä yksityiskohtia myöten niin mielenkiintoista elämää oppiva,
että luonto on ystävä jonka luokse aina voi paeta ei tappamaan ja hävittämään vaan aina uudelleen löytääkseen voiman lähteen uudistumiseksi,
terveydeksi ja nuoruuden ja elämänuskon säilyttämiseksi."Näin viisaasti on kirjoittanut K. Eskelinen, lääketieteen ja kirurgian tohtori. Henkilökohtaisene terveydenhoidon opas on julkaistu v. 1927. Loistava kirja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti