lauantai 27. maaliskuuta 2010

Avara maailmaEilen töistä tullessa Lilli pistäytyi rokotuksella, tai Lilli pistäytyi syömässä kivassa paikassa namuja - me muut tiedämme totuuden.
Töissä on ollut niin hauskaa Lillin kanssa, ihmiset menee jotenkin sekaisin Lillin seurassa, heittäytyvät lattialle ja alkavat puhua omituisella ääniä omituisia sanoja. Kummallisia, mutta hauskoja.

Lilli on nyt sitten käynyt amiskan, suoritti sen kerta heitolla hienosti. Rohkeasti vaan ovesta sisään, ensin valmentava ryhmä ja sitten kurkistus erityisaloihin. Siinä se sitten oli, käveli sitten ylpeänä takaisin maailmaan. Juhlat vietettiin nuotiokahveilla makkaran kera.

Työmatkalla pääsi myös katselemaan ison auton etupenkiltä ikkunasta Varkauden kaupungin vilskettä, kiinnostavaa! Vai vielä takakonttiin häkkiin...

Ja se julkisuus... koulunpihalla Lilli kurkisteli auton ikkunasta ulos ja sai kirkuvan fanilauman ryntäämään paikalle. Hitsi, pitääkö Pasin ruveta turvamieheksi? Olisi valmiiksi mustassa asussa, lasit silmillä ja huomattavan cool!

1 kommentti:

  1. Mulle tuli ihan tippasilmäliikutus tuosta kuvasta! Porokoira pieni, maailma suuri. Ja pienen koiran osa siinä maailmassa niin tärkeä. Haluaisin myös kirkua Lillin fanilaumassa!

    VastaaPoista