sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kevättä ilmassa
Verkkoreissulla aurinko sai lumen pinnan sulamaan ja korpit klonkottelivat soidintaan.
Lillin ei tarvinnut enää viettää avantotoimia repussa vaan sai jo hihnan päässä kurkistella verkosta nousevia kaloja.

Kun me ihmiset menemme reissun jälkeen mökkkiin sisälle kahville, niin rakkaat elukkani järsivät poronluunsa ja kiepittävät itsensä uneen yhteiselle huovalle terassille. Pikkulilli osaa laittaa hännän kirsun päälle, siinä se nukkuu. Pasi valvoi vieressä. On se vaan niin herkkää nähdä vanha papparainen yhdessä tyytyväisenä pennun kanssa.

Pasi tuntuu tosi jättiläiseltä hihnan päässä, kun ensin käy Lillin kanssa käpsöttelemässä. Meidän Lilli on kovin metsäläinen, me ollaan käyty... ehkä kolme kertaa sivistyksen parissa eli tuossa kadulla. Hui, siellä on autoja! Mopoja, ihmisiä, meluä ääniä, tyhmä traktori joka ei edes hiljennä, kun ollaan menossa kadun yli!
Me halutaan takaisin mehtään.

Mitäs muuta viikolla on tapahtunut... koiraväki osaa olla tosi siivosti jo muutamia tunteja kahdestaan. Kun pentu tuli taloon ei mitään tavaroita nosteltu ylös, kaikki lehdet ja DVD:t ja kukkaset on pysyneet paikallaan.
Pasi varmaan ojentaa Lilliä, ainakin kerran näin Pasin huomattavan Lillille minun kengän viennistä. Kenkiä Lilli kyllä himoitsee lähellensä, entiset isyyslomalaisen töppöset ovat rakkaimmat.

2 kommenttia:

  1. Se on kuvaaja taas onnistunut loihtimaan hienoja otoksia! Ja Pasi on aina vaan huippu!

    VastaaPoista
  2. Voi pieni metsnpeikko! Mehtä onkin paras paikka maailmassa joten jatka vain pieni Lillukka samaan malliin! :)

    VastaaPoista