torstai 15. joulukuuta 2011

Niitä ja näitä, räntäsäitä

En muista muuttaaneeni etelä-suomeen, mutta siltä se näytti ja tuntui tänään kaupungin parkkipaikoilla ja pihoilla. Argh! Vettä lotisee ja tuulla huilottaa.

Noh, eipä tule liian jouluinen tunnelma. Semmoinen happening on kuulemma tässä aivan lähiaikoina. Saa nähdä, huomaako sitä kun töitä teen silloinkin. Hyvä putki päällä, harmi että pian se katkeaa, joudun katkolle kun työpaikka vaihtuu entiseen. Pätkä laitoksessa on ohitse. Se tietää sitä että ajatukset nyt jo harhailevat entiseen tulevaan. Ainakin Lilli aloittaa taas uutteran jatkuvan työnteon.
Kuuluvat odottelevan meitä jo siellä koirankeksit pöydillä valmiina. Huomaakohan kukaan jos minä puutun ja Lilli menee yksin. Tuskinpa.

Eilen päästiin pitkästä aikaa metsään etsimään outoa harhailijaa. Ensin Dimas-kaveri näytti taitavan ja rauhallisen jäljestyksen mallia. Lilli ei ihan silleen sitä katsellut niin tarkkaan, koska vauhtia pitää olla enemmän, mutta se tyyppi löytyi. Lilli jäljesti ihan hienosti irti, se pitää yhteyttä käymällä aina hakemassa minua mukaansa. Pian jo haukku kimahti metsässä merkiksi minulle. Jos vielä malttaisi odottaa että pääsen perille ennenkuin jo siirtyy toisiin tehtäviin :o) Seuraavan kerran harjoitus pellolla, että voi laittaa liekaan ja kerkiää kipittämään perässä.
Pimeä metsä on uskomattoman hieno kokemus joka kerta. Ja kuinka nautinkaan analysoinnista etsinnän jälkeen. Ja sitten vielä se kun kulkee ystävän kanssa ihan hiljaa vierekkäin ja tuntee hyvän olon kuplan ympärillä.

On se valoisakin metsä ihan kiva. Onneksi päivävapailla pääsee valoisaan aikaan muuallekin kuin kaupunkiin. Näyttää ja tuntuu paremmalta.Täältä tähän... ensi kerralla kaikki Lilli älylelusta ja joulukalenterista.

2 kommenttia:

  1. Ihana Lilli Lumikuono :)
    Ollapa minullakin sinunlaisesi kirjoittajan lahjat! Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! Lähdemme Lillin kanssa töihin.

    VastaaPoista