sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kevät ja talvi
Aprillipäivän kunniaksi heitin huijauksen jota en kyllä itsekään uskonut kenenkään uskovan; että viettäisin kotipäivän sisätöissä. Joo, ei.
Pistäydyin puistossa ulkoilemassa, ihan urheilumielellä, ihan oikeilla latusuksilla. Jäällä oli niin lentävä keli hiihtoon, kuin alamäkeen ja varsinkin kun suurimman osan matkasta Lilli avitti vauhdissa. Tuli ahnehdittua kilometrejä, mutta kun pääsi vauhtiin niin ei olisi malttanut lopettaa. Nyt on lihaksissa lupaava tunne aamuisesta jäykkyydestä. Tämä olikin peräti talven toinen kerta luistelusuksilla. Kausi uhkaa jäädä kovin lyhyeksi, hiihtämisen olisi voinut kuulemma aloittaa hieman aiemmin.

Lilli on loistava vetokoira, vielä kun se paluumatkalla jossain vaiheessa yhytti tuttujen pilkkijöiden jalanjäljet kohti autoa, niin uupunut perässäroikkuja sai vain heittäytyä muna-asentoon kun Lilli otti loppukirin täyteen laukkaan.

Varsinainen asiakin oli käydä katsomassa kuinka missä vaiheessa on rantojen kevät. Pian olisi aika lähteä norpan pesäpaikkoja tutkailemaan kunhan kinokset sulavat ja näyttävät salaisuutensa.

Vapaaehtoinen täällä odottaa sopivaa suhdetta ilmoille ja suunnitelluille vapaapäiville. Maisema näyttää juuri nyt keväältä ja talvelta.

Linnut olivat tänään lokit ja pulmuset!2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita kuvia taas kerran! Toisissa täysi talvi, kalliokuvasta tuntee kesän :)
    Toivotaan, että löytyy paljon hyviä pesiä!

    VastaaPoista
  2. oi miten kaunista! Tuskin maltan odottaa laskennan tuloksia.

    VastaaPoista